Nieuwsbrief

31-05-2018

Vanaf vanavond 00.00 uur begint de inschrijving voor
de 8ste Walk 4 the Roses editie 2018!
Wij zijn natuurlijk alweer een tijdje bezig met de organisatie en zijn een samenwerking aan gegaan met het centrummanagement van Horst.
Daardoor zijn er wat wijzigingen in het programma ten opzichte van de vorige edities en wij hopen dat de Walk ook dit keer weer een grandioze happening wordt.

We werkten al een aantal jaren samen met het Open Podium, heel gezellig, maar wij vonden o.a. dat de binnenkomst van de wandelaars best wat meer aandacht mocht hebben.
En die aandacht krijgen jullie dit jaar!
We starten natuurlijk weer op het Wilhelminaplein in Horst met het checken van het ticket en de uitreiking van het polsbandje bij de Lange.
De route van de Walk is nog niet definitief uitgewerkt, maar Ton van Hoof van Landschap Horst aan de Maas met zijn mensen gaat zeker weer zorgen voor een prachtige tocht door onze mooie gemeente.
Natuurlijk krijgen jullie weer een lunch op een rustplek en onderweg kleine versnaperingen.
Alles wordt ook dit keer weer gesponsord door onze trouwe sponsors/ondernemers.
Zoals al eerder in een mededeling is gemeld, we vragen dit jaar iets meer inschrijfgeld om te zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken.
Maar we garanderen dat er 15 euro per deelnemer gaat naar het KWF en het regiodoel LIVA.

 

Zondag 26 augustus 2018 gaat het gebeuren, de bijzondere wandeltocht van 20 kilometer in strijd tegen kanker!

Voor het eerst gaat een groep runners de 20 kilometer in snel tempo afleggen.
Vorig jaar is het door een runner uitgeprobeerd en hij was heel enthousiast over de route en de organisatie én heeft gevraagd of er dit jaar meer mensen mochten deelnemen aan de Walk RUN
Natuurlijk hebben we ja gezegd!

Deze eerste Nieuwsbrief is de uitnodiging aan iedereen om zich in te schrijven.
Wacht niet tot het laatste moment, want vol is vol.
En wij gaan verder aan de slag met het werven van vrijwilligers om 26 augustus een handje te helpen en met het zoeken naar verkeersregelaars.
Wil of kun je niet meelopen, maar wel helpen op 26 augustus meld je aan op onze website
Alle updates zijn ook te volgen op Facebook.

We gaan er samen weer een prachtige dag van maken!

Lynda, Vera en Marcella

 

 

 

 

Albert Heijn HorstA.Vogel ElburgA-Z Barbecue KronenbergCentrum Management HorstDe Lange HorstEmonta DrachtenFrankort & Koning VenloJoekskepel “Altied Naat”Keurslager Crist Coppens HorstLumar Horst – Margo & Wiel Verbeek – Nieuws uit Horst aan de MaasParamedische Voetzorg HorstPlus Lucassen HorstRide for the Roses BennebroekSlagerij Joosten HorstStichting Landschap Horst aan de MaasTruckrun Horstvan Issum Media HorstWestburg GrubbenvorstWijnen Square Crops GrubbenvorstIJssalon Clevers Grubbenvorst

 

Privacyverklaring